Υπάρχουν πολλά παιδιά στη Γάζα και το Ισραήλ αλλά λίγη παιδική αθωότητα…

10:00 - 24/10/2023

Πόλεμος. Τις τελευταίες μέρες δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για αυτό το νέο – παλαιό πόλεμο που καθημερινά ξετυλίγεται μέσα από τις οθόνες μου, εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες. Οργή για τους τρομοκράτες της Χαμάς και τη σφαγή παιδιών στο φεστιβάλ… Ένα έγκλημα απάνθρωπο που σε παγώνει εάν σκεφτείς ότι θα μπορούσε να είναι το παιδί σου και το παιδί μου εκεί με συμφοιτητές τους. Φόβος για τα τελεσίγραφα των Ισραηλινών που είναι έτοιμοι να εισβάλουν στην Παλαιστίνη και να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερο πόνο σκορπίζοντας θάνατο σε οικογένειες που δεν έφταιξαν τίποτα. Σύγχυση με τα fake news που αποπροσανατολίζουν το κοινό σε σχέση με το ποιος χτύπησε το νοσοκομείο, αν τελικά το χτύπησε λίγο ή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα

«Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία για αλλαγή ονόματος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ»

Ανοικτό ενδεχόμενο έκτακτης φορολόγησης των τραπεζικών κερδών αφήνει η κυβέρνηση

Άδειασαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν επιταγές 50.000 ευρώ από εργοστάσιο ξηρών καρπών

Αγόρασε το 35% ομάδας με 100 εκατ. ο Ηλιόπουλος – Επεισόδιο στο Καραϊσκάκη