ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: Μπορούμε να σκοτώσουμε το γήρας;

07:00 - 24/10/2023

Ένα βήμα πριν αναστρέψει τα δεινά του γήρατος βρίσκεται ο Βασίλης Γοργούλης, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και η ομάδα του που ανακάλυψαν τον τρόπο εντοπισμού των γηρασμένων κυττάρων σε ζωντανούς οργανισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανούλης: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα»

Σπανούλης: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα» 24/10/2023 Ο τεχνικός του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μετά τη νίκη επί της Φάλκο Σομπατέλι τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την πρώτη νίκη του Περιστερίου στο BCL:  «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή τη νίκη. Παίξαμε πολύ δυνατά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Η άμυνά μας ήταν εκεί, η αποφασιστικότητα και η ενέργεια μας ήταν στοιχεία που βγάλαμε στο παιχνίδι. Στην επίθεση η μπάλα κόλλησε λίγο, όμως τις περισσότερες φορές πήραμε σωστές αποφάσεις. Όπως είπα στους παίκτες μου μετά το τέλος του παιχνιδιού, αυτή η απόδοση για

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Αμαλιάδα: Θέμα χρόνου οι ιστοπαθολογικές του Παναγιωτάκη – Καταθέτουν οι γιατροί

Αμαλιάδα: Απαντήσεις στο θρίλερ με τα νεκρά βρέφη μέσα στην εβδομάδα

Τα ευρωπαϊκά κράτη καλούνται να εντάξουν στον ορισμό του βιασμού την έννοια της συναίνεσης

Bitcoin: Σταμάτησε το ράλι ανόδου – Τι λένε οι αναλυτές

Βαρύτατο πρόστιμο σε δύο φιλάθλους της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με τον Προμηθέα

Ηλιούπολη: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο σπίτι – Βρέθηκε η καραμπίνα, άφαντος ο άνδρας