Γιάννης Μπέζος για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ: «Έχω τις επιφυλάξεις μου αν η ελληνική κοινωνία το αποδέχτηκε»
14:00 - 23/10/2023
Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την προβολή από τα Μέσα της σχέσης του με τον Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε ο Γιάννης […]
The post Γιάννης Μπέζος για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ: «Έχω τις επιφυλάξεις μου αν η ελληνική κοινωνία το αποδέχτηκε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ: «Έχω τις επιφυλάξεις μου αν η ελληνική κοινωνία το αποδέχτηκε – Ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη»
Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την προβολή από τα Μέσα της σχέσης του με τον Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στο Πρωινό. Ο ηθοποιός ανέφερε: «Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής. Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την προβολή από τα Μέσα της σχέσης του με τον Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στο Πρωινό. Ο ηθοποιός ανέφερε: «Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής. Το ότι η ελληνική κοινωνία το αποδέχεται έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν το αποδέχτηκε, κάνει ότι το αποδέχεται διότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr