Καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Χρόνη Αηδονίδη: «Αγαπημένε μου δάσκαλε θα είσαι πάντα φωτεινό υπόδειγμα στη ζωή μου»

14:00 - 23/10/2023

Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Χρόνη Αηδονίδη σκόρπισε θλίψη στην καλλιτεχνική σκηνή της Ελλάδας. Γνωστοί μουσικοί και ερμηνευτές, αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι που προάγουν τη μουσική παράδοση, αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις τους τον Χρόνη Αηδονίδη, το «αηδόνι» της Θράκης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. «Αγαπημένε μου δάσκαλε, θα είσαι πάντα φωτεινό υπόδειγμα στη ζωή μου…», δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο Facebook για τον άνθρωπο που «ταξίδεψε» την παραδοσιακή μουσική μας στα πέρατα του κόσμου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής, που είχε συνεργαστεί με τον εκλιπόντα, έγραψε τα εξής: «Ένας Αρχάγγελος στη γη! Ο Χρόνης Αηδονίδης ήταν ο μελωδός των ανείπωτων μύθων κα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα