Κική Δημουλά : Αγωνία για τη σπουδαία ποιήτρια που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

08:54 - 16/02/2020

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου η σπουδαία ποιήτρια Κική Δημουλά

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κική Δημουλά : Αγωνία για τη σπουδαία ποιήτρια που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η σπουδαία ποιήτρια Κική Δημουλά

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κική Δημουλά: Αγωνία για την υγεία της - Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, η σπουδαία λογοτέχνης, Κική Δημουλά.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κική Δημουλά: Παραμένει στη ΜΕΘ η 89χρονη σπουδαία ποιήτρια

Παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου, η Κική Δημουλά, όπου νοσηλεύεται...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κική Δημουλά: Παραμένει στη ΜΕΘ η 89χρονη σπουδαία ποιήτρια

Παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου, η Κική Δημουλά, όπου νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιολογικά προβλήματα. Η 89χρονη σπουδαία ποιήτρια, ακαδημαϊκός και πολυβραβευμένη Κική Δημουλά, είναι γνωστή και ιδιαίτερη αγαπητή για την αναγνωρισιμότητα της ποίησης της που άνθισε στο έδαφος της καθημερινότητας, της γυναίκας, της συναισθηματικής απώλειας, της ματαίωσης. «Ένας αυτοσχέδιος άνθρωπος είμαι, ο εαυτός μου με ανάγκασε να είμαι» είχε πει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την αναγόρευση της το 2015 σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ. Μιλώντας εκείνη την βραδιά με θέμα την «Πλάνη» είχε ομολογήσει ότι οφείλει σε αυτή την έννοια επειδή «είναι αυτή που κατατ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Επτά ειδικές αποστολές…

Αναστασία Βελεγράκη: «Έπεσε θύμα κυκλώματος με κρυπτονομίσματα»

Αναστασία Βελεγράκη: Η περίεργη εξαφάνιση της εύπορης εικαστικού – «Επένδυσε σε εταιρεία φάντασμα»

Καρυστιανού: Παγιώνεται ένα καθεστώς απόλυτης διαφθοράς και διαπλοκής

Νέα πετρελαϊκή στην Ελλάδα; – Ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα στο «Μπλοκ 2»

Φαλ: «Ο τραυματισμός του Γκος μας έκοψε τον ρυθμό»