Η Αννίτα Πάνια για τον γιο της: «Δεν έχω το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω για εκείνον»

09:00 - 22/10/2023

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο έδωσε συνέντευξη η Αννίτα Πάνια. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για τον γιο της, […] The post Η Αννίτα Πάνια για τον γιο της: «Δεν έχω το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω για εκείνον» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννίτα Πάνια για τον γιο της: Δεν έχω το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω για εκείνον

Είναι μια προσωπικότητα αυθύπαρκτη, αυτόνομη, δήλωσε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»