«Χείμαρρος» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου»
16:00 - 21/10/2023
Την Δάφνη Λαμπρόγιαννη φιλοξένησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και η Ναταλία Αργυράκη στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε […]
The post «Χείμαρρος» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πολλές φορές»
«Άρχισα να βλέπω στοιχεία και να αναλογίζομαι τη δική μου ζωή», ανέφερε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μιλώντας για τα περιστατικά κακοποίησης που έχει βιώσει η ίδια αμέσως μετά την έκρηξη του metoo στην Ελλάδα.
Διαβάστε το στο tovimaΣοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου»
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη το Σάββατο 21/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη μας ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στο κίνημα metoo και όσες δύσκολες συνεργασίες έχει η ίδια συναντήσει στον καλλιτεχνικό χώρο. «Μεγαλώσαμε μαζί με ανθρώπους που μας άδειασαν πολύ άσχημα και μιλάω για όλες αυτές τις […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πολλές φορές & πολύ σοβαρά»
Δάφνη Λαμπρόγιαννη για #MeToo: «Στο σωματείο υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες που δεν ακούστηκαν»
Διαβάστε το στο neolaia.grΔάφνη Λαμπρόγιαννη: Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, πολύ σοβαρά
Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” βρέθηκε η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει για τις δύσκολες συνεργασίες που βίωσε στο παρελθόν, την κακοποίηση που δέχθηκε και το κίνημα #metoo. «Mεγαλώσαμε μαζί με ανθρώπους που μας άδειασαν πολύ άσχημα και μιλάω για όλες αυτές τις ιστορίες που όλοι ακούσαμε στο metoo αλλά […]
The post Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, πολύ σοβαρά appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΔάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πολλές φορές και πολύ σοβαρά, δεν θέλω να μου την πέφτει κανείς»
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μίλησε για το κίνημα metoo αλλά και για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει συναντήσει στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και ανέφερε: «Μεγαλώσαμε μαζί με ανθρώπους που μας άδειασαν πολύ άσχημα και μιλάω για όλες αυτές τις ιστορίες που όλοι ακούσαμε στο metoo αλλά και όσες […]
The post Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πολλές φορές και πολύ σοβαρά, δεν θέλω να μου την πέφτει κανείς» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr