Πρωτοπορεί η Γερμανία: Εφαρμογή θα δείχνει στους οπαδούς τι βλέπει ο VARίστας

12:46 - 17/10/2023

Πρωτοπορεί η Γερμανία: Εφαρμογή θα δείχνει στους οπαδούς τι βλέπει ο VARίστας 17/10/2023 H Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας εισάγει στη Bundesliga μία εφαρμογή που θα δείχνει στους οπαδούς και στους τηλεθεατές των αγώνων ό,τι ακριβώς βλέπει ο VARίστας, αλλά κι ο διαιτητής στο μόνιτορ όταν ελέγχει μία φάση. Είναι μια προσπάθεια, ώστε οι οπαδοί να αντιλαμβάνονται καλύτερα όσα συμβαίνουν με τις διαιτητικές αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις και να εξασφαλιστεί ταυτόχρονα μεγαλύτερη διαφάνεια και άρα να υπάρχει λιγότερη καχυποψία.  Η εφαρμογή αναμένεται να είναι διαθέσιμη πριν από την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν. «Συμφωνούμε ότι μια εφαρμογή μπορεί να

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Bundesliga: Εφαρμογή θα δείχνει στους οπαδούς τι βλέπει ο VAR όταν ελέγχει μία φάση

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εισάγει στην Bundesliga μία εφαρμογή που θα δείχνει στους οπαδούς και τους τηλεθεατές των αγώνων ό,τι ακριβώς βλέπει ο VAR, αλλά κι ο διαιτητής στο μόνιτορ όταν ελέγχει μία φάση. Η Γερμανία πρωτοπορεί και θέλει οι φίλαθλοί της να συμμετέχουν περισσότερο στη διαδικασία εξέτασης των φάσεων στους αγώνες της Bundesliga, προκειμένου να εξασφαλίσει […] The post Bundesliga: Εφαρμογή θα δείχνει στους οπαδούς τι βλέπει ο VAR όταν ελέγχει μία φάση appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ετοιμάζει καινοτομία στο VAR η Γερμανία: Εφαρμογή θα δείχνει στον κόσμο ό,τι βλέπουν οι διαιτητές!

Καινοτομία στο VAR -και συγκεκριμένα στη σύνδεσή του με τους φιλάθλους- ετοιμάζει η Bundesliga. Σύμφωνα με το «Kicker», η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ετοιμάζει μια εφαρμογή που θα βάλει όσους βρίσκονται στο γήπεδο ή παρακολουθούν από την τηλεόραση… μέσα στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων. Κι αυτό διότι θα τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να παρακολουθήσουν ό,τι ακριβώς βλέπει ο VAR, αλλά και ο διαιτητής στο μόνιτορ […] The post Ετοιμάζει καινοτομία στο VAR η Γερμανία: Εφαρμογή θα δείχνει στον κόσμο ό,τι βλέπουν οι διαιτητές! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο