Βασίλης Γκουρούσης: Απαντά για το ενδεχόμενο η Τέτα Καμπουρέλη να παντρευτεί ξανά

17:00 - 16/10/2023

Στην εκπομπή «Breakfast@star» μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που κάνουν παρουσίαση στην τηλεόραση, ενώ ρωτήθηκε και για την πρώην σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη. «Δεν ξέρω τι έχουν πάει οι ηθοποιοί και θέλουν να γίνουν παρουσιαστές. Αν κάποιος μπει στα χωράφια των ηθοποιών, λένε ότι δεν έχει σπουδάσει και ότι δεν έχει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Με γεια της με χαρά της αν θέλει να ξαναπαντρευτεί»

Τη δική του άποψη για τους ηθοποιούς που αποφασίζουν να γίνουν παρουσιαστές αλλά και για την To άρθρο Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Με γεια της με χαρά της αν θέλει να ξαναπαντρευτεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»