Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Θεσσαλονίκη

11:00 - 15/10/2023

Στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου, ψήφισε νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δίνει μάχη στον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών με τον Στέλιο Αγγελούδη για την Δημαρχίας της Θεσσαλονίκης. To άρθρο Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω»

Την ψήφο των πολιτών ζήτησε προ ολίγου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, τονίζοντας ότι “η πόλη μας δεν γυρίζει πίσω”.  Ο κ. Ζέρβας, που ψήφισε στο σχολικό συγκρότημα της Ικτίνου (2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης , στο 378ο εκλογικό τμήμα), και διεκδικεί την ανανέωση της θητείας του, δήλωσε […] The post Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας