Ο Αντώνης Λουδάρος συγκινεί για την Έρρικα Μπρόγιερ – “Νομίζω ότι ακούω τη φωνή της”
14:36 - 15/02/2020
Ο Αντώνης Λουδάρος συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Dot του ΣΚΑΪ. Ο […]
The post Ο Αντώνης Λουδάρος συγκινεί για την Έρρικα Μπρόγιερ – “Νομίζω ότι ακούω τη φωνή της” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Λουδάρος για την Έρρικα Μπρόγιερ – «Νομίζω ότι ακούω τη φωνή της»
Ο Αντώνης Λουδάρος συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το μεσημέρι του Σαββάτου...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκινεί ο Λουδάρος για την Έρρικα Μπρόγιερ: Νομίζω ότι ακούω τη φωνή της (VIDEO)
Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αντώνης Λουδάρος στο Dot του ΣΚΑΪ.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνέχιση της παράστασης “Η Παριζιάνα” στο θέατρο Broadway σε συνδυασμό με την φυγή της Έρρικας Μπρόγιερ από τη ζωή μέσα σε μικρό διάστημα.
«Δύσκολο πολύ, περίεργο, δεν μου έχει ξανατύχει σε παράσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος για τον απρόσμενο θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ, προσθέτοντας πως «παρ’ όλα αυτά ήρθε μια μέρα στο θέατρο και μου λέει πως δεν είναι πολύ καλά και μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα. Πράγματι, η γυναίκα μάς έδωσε όλα τα συμπτώματα μιας γαστρεντερίτιδας. Την επόμενη ημέρα τηλεφωνεί και μας λέει πως είν
Διαβάστε το στο thestival.gr