Αύγουστος Κορτώ για την πάλη του με την κατάθλιψη: Κρύβουμε τη νόσο μας, ντρεπόμαστε και διστάζουμε να ζητήσουμε βοήθεια, μη μας βγει η ρετσινιά του «τρελού»

14:00 - 10/10/2023

Σήμερα, 10 Οκτωβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία κι ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ με ανάρτησή του στο facebook, έγραψε για την προσωπική του εμπειρία και την πάλη του με την κατάθλιψη, αλλά κι έστειλε μήνυμα για την ανάγκη της απενοχοποίησης των ψυχικών παθήσεων καθώς και ζήτησε από την πολιτεία σεβασμό και βοήθεια στο όνομα όσων πάσχουν. Η ανάρτηση του Αυγούστου Κορτώ: «Χαμογελάω γιατί εδώ και πέντε χρόνια – με κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα – είμαι καλά. Όμως χαμογελούσα κι όταν ήμουν χάλια, όταν ένιωθα ότι ο αέρας αποτελούνταν κατά 21% από καθαρή δυστυχία. Το έκανα για να μην επιβαρύνω τους αγαπημένους μου περαιτέρω, γιατί ένιωθα, όπως όλοι οι ψυχικά άρρωστοι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Καζάνι που βράζει» η Λωρίδα της Γάζας – Ξεπέρασαν τους 45.000 οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί

Μπαράζ διαρρήξεων στη βόρεια Αττική – Σε ένα περιστατικό οι δράστες αφαίρεσαν 170.000 ευρώ από σπίτι στην Κηφισιά

Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από το Voice – Τι είπε για την παραγωγή

Μεγάλη ομάδα της Αθήνας για Μορόν – Δίνει τρία εκατομμύρια και δύο παίκτες 11αδας!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/12/2024

Κατεπείγουσα πειθαρχική δίωξη για τον υπάλληλο της ΑΑΔΕ που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα πώλησης νοθευμένων ποτών