Ένινγκ: «Πετύχαμε πολλά πράγματα από όσα είχα ζητήσει»

19:32 - 20/10/2019

Ο Μίχαελ Ένινγκ ανέλυσε τα στοιχεία που του άρεσαν από την ομάδα του, τονίζοντας πως το μοναδικό αρνητικό σημείο του αγώνα ήταν πως οι παίκτες του απώλεσαν πολλές ευκαιρίες για να «τελειώσουν» πιο νωρίς το παιχνίδι.Αναλυτικά όσα είπε: Για το ματς: «Παίξαμε για 90λεπτα συγκεντρωμένα. Δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε πολλές φάσεις, είναι αρνητικό, γιατί δεν καθαρίσαμε νωρίς το ματς. Είμαι ευχαριστημένος, ήταν ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα».Για το αν είδε πράγματα που ζήτησε από την ομάδα του αυτή την εβδομάδα: «Σίγουρα ο χρόνος ήταν μικρός και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά. Θέλαμε το μηδέν παθητικό και το πετύχαμε. Δεν άλλαξα την ενδεκάδα, ήθελα να δείξω εμπιστοσύνη σε αυτή τη ομάδα. Γ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενινγκ: Πετύχαμε πολλά πράγματα από όσα είχα ζητήσει

Ο Μίχαελ Ενινγκ ανέλυσε τα στοιχεία που του άρεσαν από την ομάδα του, τονίζοντας πως το μοναδικό αρνητικό σημείο του αγώνα ήταν πως οι παίκτες του απώλεσαν πολλές ευκαιρίες για να «τελειώσουν» πιο νωρίς το παιχνίδι. Αναλυτικά όσα είπε: Για το ματς: «Παίξαμε για 90 λεπτα συγκεντρωμένα. Δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε πολλές φάσεις, είναι αρνητικό, γιατί δεν καθαρίσαμε νωρίς το ματς. Είμαι ευχαριστημένος, ήταν ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα». Για το αν είδε πράγματα που ζήτησε από την ομάδα του αυτή την εβδομάδα: «Σίγουρα ο χρόνος ήταν μικρός και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά. Θέλαμε το μηδέν παθητικό και το πετύχαμε. Δεν άλλαξα την ενδεκάδα, ήθελα να δείξω εμπιστοσύνη σε αυτή τη ομ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)