Έλσα Τόλη: «Ο γιατρός μου απαγόρευσε να κάνω 3ο παιδί, δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ»

18:00 - 05/10/2023

Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μιλά η Έλσα Τόλη.Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μιλά η Έλσα Τόλη.Μάλιστα, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε γιατί ο προσωπικός της γιατρός της απαγόρευσε να προχωρήσει σε τρίτη εγκυμοσύνη. «Θέλαμε και τρίτο παιδί, κάναμε προσπάθειες με τον σύντροφό μου αλλά δυστυχώς είχα τέσσερις παλίνδρομες κυήσεις. Σταματήσαμε την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Εικόνα ερήμωσης στα ακριτικά χωριά του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων

Η «απάντηση» του Πακιστάν θα κρίνει την πορεία της έντασης με την Ινδία: Τα τρία σενάρια για την επόμενη ημέρα

Δεύτερη ημέρα κονκλαβίου για την εκλογή νέου πάπα – Οι επικρατέστεροι και οι πιθανότητες για λευκό καπνό σήμερα

Ισόβια στον 19χρονο για το φόνο Λυγγερίδη – Συγκινημένοι οι γονείς του αδικοχαμένου αστυνομικού

Eurovision: Προβληματισμός για τη συμμετοχή του Ισραήλ – Αντιπαράθεση για τις σημαίες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «λύγισε» τη Δέσποινα Τσόκου: «Άλλος παρουσιαστής θα το κρατούσε για να κλαίει»