Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί, έπαθα σοκ»
02:00 - 03/10/2023
Καλεσμένη στην πρεμιέρα του The 2Night Show λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 2/10 βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Γρηγόρης […]
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί, έπαθα σοκ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε ότι θα χάσω το παιδί, έπαθα σοκ»
Πρεμιέρα έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν και στην πρώτη εκπομπή του The 2Night Show καλεσμένη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά την βάφτιση του γιου της, μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Έπρεπε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μην γεννήσω το παιδί, ήμουν σε άθλια κατάσταση
«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είχα σκάσει»
Διαβάστε το στο news.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε πως θα έχανα το μωρό. Δεν το έχω πει ποτέ»
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη της σεζόν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show. Η παρουσιάστρια έκανε ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και λίγες εβδομάδες μετά τη βάφτιση του μικρού Βλάσση, μίλησε για τη μητρότητα, τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η αποκάλυψη […]
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε πως θα έχανα το μωρό. Δεν το έχω πει ποτέ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr