Λίζα Δουκακάρου: Θρήνος για την δημοσιογράφο – Πέθανε η αδερφή της
15:09 - 01/10/2023
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Λίζα Δουκακάρου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια έφυγε από τη ζωή
To άρθρο Λίζα Δουκακάρου: Θρήνος για την δημοσιογράφο – Πέθανε η αδερφή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λίζα Δουκακάρου: Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο – Πέθανε η αδερφή της
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Λίζα Δουκακάρου, καθώς έφυγε από τη ζωή η αδελφή της, Εύα. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος με μια σπαρακτική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Αντίο κοριτσάκι μου Πάλεψες τόσο σκληρά, προσπάθησες, αντιστάθηκες. Με χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά …κι εγώ εκεί δίπλα σου να μετράω όνειρα, […]
The post Λίζα Δουκακάρου: Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο – Πέθανε η αδερφή της appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΛίζα Δουκακάρου: Πέθανε η αδερφή της δημοσιογράφου
Άσχημες στιγμές βιώνει η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram, έφυγε από τη ζωή η αδερφή της, Εύα. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μέσα από την συγκινητική ανάρτηση έγραψε ότι: «Αντίο κοριτσάκι μου Πάλεψες τόσο σκληρά, προσπάθησες, αντιστάθηκες ,ε χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά κι εγώ εκεί δίπλα σου να μετράω όνειρα, ελπίδες, […]
The post Λίζα Δουκακάρου: Πέθανε η αδερφή της δημοσιογράφου appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr