Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα»
20:00 - 29/09/2023
Με αφορμή τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, ο Νίκος Χαρδαλιάς παραχώρησε μια εναλλακτική σύντομη συνέντευξη στην κάμερα του Mad Tv. Σε αυτήν, […]
The post Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κολυμπήσει γυμνός σε παραλία του Μαραθώνα»
Μια συνέντευξη διαφορετική από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα παραχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Mad Tv, με αφορμή της επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Σε αυτήν, μάλιστα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά» αποκάλυψε τόσο πως έχει κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνός ενώ παραδέχτηκε πως έχει μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρει τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑποκάλυψη από τον Νίκο Χαρδαλιά: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα»
Ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντάει αν έχει κάνει μπάνιο γυμνός, εάν ποτέ παραβίασε το ΚΟΚ, αν έχει πει ψέματα σε ψηφοφόρο και σε πολλές άλλες διαφορετικές ερωτήσεις Λίγο πριν τις εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» βρέθηκε στο μουσικό κανάλι MAD και απάντησε στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του καναλιού. Έχει πει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα»
«Στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων»
Διαβάστε το στο neolaia.grΝίκος Χαρδαλιάς: "Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα"
"Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr