Νεκρός ανασύρθηκε ο πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Β. Ευβοια

12:28 - 29/09/2023

Νεκρός εντοπίστηκε, πριν λίγο, ο πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στην παραλία Αχλαδιού χθες το πρωί στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού πραγματοποίησαν την ανάσυρσή του από τη θάλασσα το πρωί της Παρασκευής. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις έρευνες εκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετείχε και ομάδα της […] The post Νεκρός ανασύρθηκε ο πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Β. Ευβοια appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο slpress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στην Εύβοια – Σε 52 μέτρα βάθος μέσα στην άτρακτο

Νεκρός εντοπίστηκε ο πιλότος του ελικοπτέρου, που κατέπεσε στην παραλία Αχλαδιού στην Εύβοια, το πρωί της Πέμπτης. Άδρες του Λιμενικού πραγματοποίησαν την ανάσυρση από τη θάλασσα της σορού του 69χρονου. Το σώμα του χειριστή εντοπίστηκε σε βάθος 52 μέτρων μέσα στην άτρακτο του ελικοπτέρου. Ο χειριστής του ελικοπτέρου, Μιχάλης Λάμπος, ήταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας […] The post Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στην Εύβοια – Σε 52 μέτρα βάθος μέσα στην άτρακτο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Nεκρός σε 52 μέτρα βάθος εντοπίστηκε ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια

Η σορός του άνδρα ανασύρθηκε μέσα από την άτρακτο του ελικοπτέρου Νεκρός εντοπίστηκε, πριν λίγο, ο πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στην παραλία Αχλαδιού χθες το πρωί στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού πραγματοποίησαν την ανάσυρσή του από τη θάλασσα το πρωί της Παρασκευής. Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε […] The post Nεκρός σε 52 μέτρα βάθος εντοπίστηκε ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Nεκρός σε 52 μέτρα βάθος εντοπίστηκε ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια

Νεκρός εντοπίστηκε, πριν λίγο, ο πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στην παραλία Αχλαδιού χθες το πρωί στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού πραγματοποίησαν την ανάσυρσή του από τη θάλασσα το πρωί της Παρασκευής. Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε 52 μέτρα βάθος, μέσα στην άτρακτο του ελικοπτέρου. Βίντεο λίγο μετά τον εντοπισμό του πιλότου: Υπενθυμίζεται ότι σήμερα […] The post Nεκρός σε 52 μέτρα βάθος εντοπίστηκε ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Εύβοια: Αναζητείται το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου που κατέπεσε

Τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία στη Βόρεια Εύβοια με την πτώση του ελικοπτέρου, ερευνούν οι Αρχές. Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για την τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια έπειτα από τον εντοπισμό της σορός του άτυχου πιλότου, προσπαθούν να δώσουν οι Αρχές. Το πρωί της Παρασκευής, δύτες του Λιμενικού […] Το άρθρο Εύβοια: Αναζητείται το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου που κατέπεσε εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ slpress.gr

Γιατί δεν έχει καμία τύχη ο νέος αρχηγός των κεμαλιστών

Μαζική φυγή αμάχων από τη Γάζα – Άγριες μάχες στο κέντρο της πόλης

Μόνο τη Χαμάς δεν έβλεπε ως κίνδυνο το αμυντικό δόγμα του Ισραήλ!

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική ΑΟΖ – Ο άγνωστος ενεργειακός πλούτος

Υποκλοπές: Από την υπόσχεση για άπλετο φως στο άπλετο σκοτάδι!

Σύλληψη ιμάμη-υμνητή της Χαμάς στην Κρήτη – Χούθι: “Ρίξαμε αμερικανικό UAV”