Ιωάννα Τούνη: Οι νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της – «Είσαι όλα μου τα συναισθήματα συμπυκνωμένα σε 72 εκατοστά»
22:09 - 27/09/2023
Τη βάπτιση του γιου τους, Πάρη, πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή 22/9 η Ιωάννα Τούνη και ο
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Οι νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της – «Είσαι όλα μου τα συναισθήματα συμπυκνωμένα σε 72 εκατοστά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Οι νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της
Τη βάφτιση του γιου τους, Πάρη, πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή 22/9 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο γιος της γνωστής influencer, ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο, για να επισφραγίσει τον έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον καλύτερο τρόπο. Από τότε, ο μικρός Πάρης πλέον, έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητα της […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Τούνη: Tα νέα στιγμιότυπα από τη βάπτιση του γιου της – «Είσαι όλα μου τα συναισθήματα συμπυκνωμένα σε 72 εκατοστά άνθρωπο»
Το απόγευμα της Παρασκευής (22/9) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον γιο τους σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη, με νονούς τη Στέλλα Πάσαρη και τον Γιώργο Μανίκα. Ο μικρός Νουνίτο έγινε Πάρης και το βράδυ της Τετάρτης 27/9 η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά νέα στιγμιότυπα από τη βάπτιση του γιού της. «Η […]
The post Ιωάννα Τούνη: Tα νέα στιγμιότυπα από τη βάπτιση του γιου της – «Είσαι όλα μου τα συναισθήματα συμπυκνωμένα σε 72 εκατοστά άνθρωπο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr