Eurovision 2024: Η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό – Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

11:09 - 26/09/2023

Η Silia Kapsis (Σίλια Καψή) είναι τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού To άρθρο Eurovision 2024: Η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό – Η ανακοίνωση του ΡΙΚ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Eurovision 2024: Ποια είναι η Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο [βίντεο]

Η Silia Kapsis θα είναι η τραγουδίστρια που θα ταξιδέψει στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο, προκειμένου να συμμετέχει στη Eurovision 2024 με τα χρώματα της Κύπρου. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε το ΡΙΚ, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η νεαρή τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί με ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου. «Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι […] Το άρθρο Eurovision 2024: Ποια είναι η Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»