Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι»
10:00 - 26/09/2023
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου έκανε η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ρωτήθηκε […]
The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο για να αποφύγω τους παπαράτσι»
Η Ελεάννα Παπαϊωάννου μιλά για τον νέο κύκλο του «Fame Story» και αναπολεί τις στιγμές που έζησε όταν συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό.
Διαβάστε το στο in.grΕλεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι»
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και μέσα σε όλα ρωτήθηκε για την επιστροφή του Fame Story. Η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία που είχε η ίδια όταν συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι το 2002 αλλά και για τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην πορεία της η συμμετοχή της. «Συγκινήθηκα όταν είδα τη διαφήμιση […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλεάνα Παπαϊωάννου: Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι
"Άρχισα να απολαμβάνω τη μητρότητα μετά τα 2μιση-3 χρόνια του παιδιού"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr