Μαίρη Βυτινάρος: Με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ γιατί μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό

10:00 - 26/09/2023

“Θέλει γερό στομάχι και δεν είναι εύκολο να ακούς αρνητικά πράγματα. Πρέπει να είσαι δυνατή” σημείωσε η Μαίρη Βυτινάρος. Για τις προτάσεις μετά το GNTM, τα κάστινγκ στα οποία την έχουν απορρίψει και το ύψος της μίλησε η Μαίρη Βυτινάρος σε συνέντευξή της στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. «Το GNTM δεν θα γίνει ... Περισσότερα To άρθρο Μαίρη Βυτινάρος: Με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ γιατί μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ: Έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στην Τούμπα για πρώτη φορά από τη σεζόν 2011/12

Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις, Ella Emhoff διαψεύδει ότι νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική - «Δεν είναι κακό να κλαις»

Βίντεο με την άγρια συμπλοκή υπαλλήλου μίνι μάρκετ με ληστές στη μέση του δρόμου στον Βύρωνα

Μπακασέτας μετά το Παναθηναϊκός – Λαμία: «Με έκραζε ο αδερφός μου για τα φάουλ, αδυναμία μου ο Ιωαννίδης»

Ο Μπάιντεν θα ζητήσει από τον Τραμπ να στηρίξει την Ουκρανία - «Όχι στην επιστροφή εδαφών» λέει το επιτελείο του νέου προέδρου

Ο Χακάν Φιντάν καλεί τις μουσουλμανικές χώρες σε εμπάργκο όπλων κατά του Ισραήλ