Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους, Πάρη

08:09 - 25/09/2023

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το To άρθρο Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους, Πάρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Με υψηλό πυρετό μετά τη βάφτιση του γιου της, Πάρη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν το απόγευμα της Παρασκευής 22/9 τον γιο του, δίνοντάς τους το όνομα Πάρης. Νονοί του γιου τους έγιναν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Το ζευγάρι πραγματοποίησε το baby bloom του 9 μηνών γιου του έχοντας δίπλα του συγγενείς, φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα. Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και ανάμεσα […] The post Ιωάννα Τούνη: Με υψηλό πυρετό μετά τη βάφτιση του γιου της, Πάρη appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»