Γαλλικός Τύπος: Πώς η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα στο μεταναστευτικό

19:00 - 23/09/2023

Χιλιάδες μετανάστες συρρέουν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα που αποτελεί πλέον την κύρια πύλη εισόδου για την Ευρώπη, καθώς οι ροές από την Ελλάδα έχουν μειωθεί σημαντικά από τότε που λειτουργούν οι Κλειστές Ελεγχόμενες Δομές για μετανάστες. Ένα μεταναστευτικό κύμα που αναβιώνει τις συζητήσεις γύρω από την ευρωπαϊκή πολιτική σχετικά με την παράτυπη μετανάστευση και τον […] Το άρθρο Γαλλικός Τύπος: Πώς η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα στο μεταναστευτικό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλικός Τύπος: Πώς η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα στο μεταναστευτικό

Χιλιάδες μετανάστες συρρέουν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα που αποτελεί πλέον την κύρια πύλη εισόδου για την Ευρώπη, καθώς οι ροές από την Ελλάδα έχουν μειωθεί σημαντικά από τότε που λειτουργούν οι Κλειστές Ελεγχόμενες Δομές για μετανάστες. Ένα μεταναστευτικό κύμα που αναβιώνει τις συζητήσεις γύρω από την ευρωπαϊκή πολιτική σχετικά με την παράτυπη μετανάστευση και τον ... Περισσότερα To άρθρο Γαλλικός Τύπος: Πώς η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα στο μεταναστευτικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γαλλικός Τύπος: Πώς η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα στο μεταναστευτικό

Χιλιάδες μετανάστες συρρέουν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα που αποτελεί πλέον την κύρια πύλη εισόδου για την Ευρώπη, καθώς οι ροές από την Ελλάδα έχουν μειωθεί σημαντικά από τότε που λειτουργούν οι Κλειστές Ελεγχόμενες Δομές για μετανάστες. Ένα μεταναστευτικό κύμα που αναβιώνει τις συζητήσεις γύρω από την ευρωπαϊκή πολιτική σχετικά με την παράτυπη μετανάστευση και τον […] Γαλλικός Τύπος: Πώς η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα στο μεταναστευτικό on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Γαλλικός Τύπος: Πώς η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα στο μεταναστευτικό

Χιλιάδες μετανάστες συρρέουν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα που αποτελεί πλέον την κύρια πύλη εισόδου για την Ευρώπη, καθώς οι ροές από την Ελλάδα έχουν μειωθεί σημαντικά από τότε που λειτουργούν οι Κλειστές Ελεγχόμενες Δομές για μετανάστες. Ένα μεταναστευτικό κύμα που [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σεισμός στην Ελλάδα: Ποια είναι τα ενεργά ρήγματα που δίνουν 7 Ρίχτερ και που βρίσκονται [infographic]

Θεσσαλονίκη: Φάρσα για βόμβα σε δημοτικό σχολείο του Ωραιοκάστρου

Βάσω Παπανδρέου: Όταν αρνήθηκε να φορέσει μαντήλα στο Ιράν

Λίαμ Πέιν: Η τελευταία φωτογραφία του τραγουδιστή πριν τη θανατηφόρα βουτιά στο κενό (εικόνα)

Honda: Ανανέωση για την οικογένεια των Forza 125, 350 και 750

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Τετάρτη 16 Οκτωβρίου