Ετεοκλής Παύλου: «Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να μιλάω στην κόρη μου για το ατύχημά μου»
12:09 - 23/09/2023
Με αφορμή ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει μέσα στο καλοκαίρι στον λογαριασμό του στο instagram, στο
To άρθρο Ετεοκλής Παύλου: «Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να μιλάω στην κόρη μου για το ατύχημά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ετεοκλής Παύλου: «Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω στην κόρη μου για το ατύχημά μου – Σφίγγεται το στομάχι σου»
Στη συνεργασία του με την Ελένη Χατζίδου στην πρωινή εκπομπή του Star,αλλά και στη δυσκολία του να εξηγήσει στην κόρη τους όσα αφορούν στο ατύχημα που του στέρησε το ένα του πόδι, αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου, μιλώντας στην κάμερα του «I Love Σου Κου» και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα.Στη συνεργασία του με την Ελένη Χατζίδου στην πρωινή εκπομπή του Star,αλλά και στη δυσκολία του να εξηγήσει στην κόρη τους όσα αφορούν στο ατύχημα που του στέρησε το ένα του πόδι, αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου, μιλώντας στην κάμερα του «I Love Σου Κου» και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα.«Δε μπορώ να σου πω ότι είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr