Λουτσέσκου: «Αυτά τους είπα στα αποδυτήρια...»

22:46 - 21/09/2023

Λουτσέσκου: «Αυτά τους είπα στα αποδυτήρια...» 21/09/2023 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε τι είπε στα αποδυτήρια του ημιχρόνου στους παίκτες του και μίλησε για τις αλλαγές που έκανε και βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην ανατροπή. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: Σε ερώτηση για το πρώτο ημίχρονο και την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση και η

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ελσίνκι, στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο και την ένταση που είχαν για την ανατροπή. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πρέπει να βλέπουμε το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Ξεκινήσαμε καλά με στόχο να κυριαρχήσουμε. Μετά το γκολ […] The post Λουτσέσκου: «Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)