Γιώργος Παπαδάκης – Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή – «Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, έχω μία γρίπη»

10:00 - 19/09/2023

Νωρίτερα αποδεσμεύτηκε από τα καθήκοντά του στο Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος από τη φωνή του φαινόταν ότι […] The post Γιώργος Παπαδάκης – Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή – «Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, έχω μία γρίπη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή

Νωρίτερα αποδεσμεύτηκε από τα καθήκοντά του στο Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος από τη φωνή του φαινόταν ότι είναι άρρωστος καθώς τον ταλαιπωρεί μία γρίπη. «Μαράκι λέω να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Έχω ένα θερμόμετρο εδώ και τελευταία μέτρηση ήταν 38,3. Έχω κάνει 5 τεστ, δεν έχω κορωνοϊό αλλά έχω μία γρίπη. […] Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε