Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Ο θυελλώδης έρωτας, ο ερχομός του γιου τους και η δεύτερη εγκυμοσύνη – έκπληξη

07:09 - 18/09/2023

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς! Η εκρηκτική τραγουδίστρια To άρθρο Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Ο θυελλώδης έρωτας, ο ερχομός του γιου τους και η δεύτερη εγκυμοσύνη – έκπληξη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Εγώ που είμαι εργαζόμενη μητέρα, δεν με χρειάζονται τα παιδιά μου;»

Ντορέττα Παπαδημητρίου για εκπομπές: «Το να συζητάς κάθε μέρα για τόσο δύσκολα θέματα είναι και για σένα πολύ επιβαρυντικό και ψυχοφθόρο»

Αντελίνα Βαρθακούρη για Χρηστίδου: «Για όσους έχουν σύγχυση για το πού ξεκινάει η πολιτική ορθότητα, τους προτείνω να σκέφτονται λίγο παραπάνω»

Ναταλία Γερμανού: Πως υποδέχτηκε τον Δημήτρη Πανόπουλο στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν η μόνη που δεχόμουν την ερώτηση “τι θα κάνεις με το παιδί σου;” – Ο μπαμπάς δεν θα το αφήσει πίσω;»

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας