Η σαρδέλα Καλλονής γίνεται ΠΟΠ προϊόν - Στοιχεία για το ψάρι που έγινε συνώνυμο της λεσβιακής κουζίνας

17:00 - 16/09/2023

Η σαρδέλα της Καλλονής είναι το πρώτο αλιευτικό προϊόν της Ελλάδας, που οδεύει προς ένταξη στη λίστα των προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης… Ήδη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατατέθηκε ο ολοκληρωμένος σχετικός φάκελος έτσι ώστε το μοναδικό αυτό προϊόν της λεσβιακής φύσης, εκτός από την περίοπτη θέση στο τραπέζι της λεσβιακής γαστρονομίας να έχει και την ... Περισσότερα To άρθρο Η σαρδέλα Καλλονής γίνεται ΠΟΠ προϊόν - Στοιχεία για το ψάρι που έγινε συνώνυμο της λεσβιακής κουζίνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Ξεκινά ο καύσωνας με 39αρια

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είμαι 57 χρόνων, την καλή φυσική κατάσταση την αποδίδω ενασχόλησή μου με την αστάνγκα γιόγκα»

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα κόντρα στην Κέιτι Μπόουτλερ στο Mubadala Citi DC Open

Εθνική πόλο ανδρών: Η Ελλάδα για άλλη μία φορά απέναντι στην Ιταλία, με φόντο την τετράδα

Γαλλία: Πάνω από 100 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα στη Λιμόζ – «Αντάρτικο πόλης» λέει ο δήμαρχος

Καιρός: Έρχεται αφρικανικός παρατεταμένος καύσωνας και θα είναι αφόρητος – Υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και το βράδυ