Η σαρδέλα Καλλονής γίνεται ΠΟΠ προϊόν - Στοιχεία για το ψάρι που έγινε συνώνυμο της λεσβιακής κουζίνας

17:00 - 16/09/2023

Η σαρδέλα της Καλλονής είναι το πρώτο αλιευτικό προϊόν της Ελλάδας, που οδεύει προς ένταξη στη λίστα των προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης… Ήδη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατατέθηκε ο ολοκληρωμένος σχετικός φάκελος έτσι ώστε το μοναδικό αυτό προϊόν της λεσβιακής φύσης, εκτός από την περίοπτη θέση στο τραπέζι της λεσβιακής γαστρονομίας να έχει και την ... Περισσότερα To άρθρο Η σαρδέλα Καλλονής γίνεται ΠΟΠ προϊόν - Στοιχεία για το ψάρι που έγινε συνώνυμο της λεσβιακής κουζίνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ναυάγιο στη Σάμο με 8 μετανάστες νεκρούς: 6 παιδιά και 2 γυναίκες

Λύγισε on air ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στην είδηση του θανάτου της Βέφας Αλεξιάδου

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης 16χρονος στο Ρέθυμνο - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ

Endless EC: Σε λειτουργία ο φωτοβολταϊκός σταθμός στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου

Προϋπολογισμός 2025, «βεβαιότητες» για τι θα εισπράξει, αλλά όχι τι θα «πληρώσει» και κυρίως τι θα πληρώσουμε εμείς…

DS: Έτοιμη να λανσάρει ηλεκτρικό με αυτονομία 750 χλμ.