Η σαρδέλα Καλλονής γίνεται ΠΟΠ προϊόν - Στοιχεία για το ψάρι που έγινε συνώνυμο της λεσβιακής κουζίνας
17:00 - 16/09/2023
Η σαρδέλα της Καλλονής είναι το πρώτο αλιευτικό προϊόν της Ελλάδας, που οδεύει προς ένταξη στη λίστα των προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης… Ήδη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατατέθηκε ο ολοκληρωμένος σχετικός φάκελος έτσι ώστε το μοναδικό αυτό προϊόν της λεσβιακής φύσης, εκτός από την περίοπτη θέση στο τραπέζι της λεσβιακής γαστρονομίας να έχει και την ... Περισσότερα
To άρθρο Η σαρδέλα Καλλονής γίνεται ΠΟΠ προϊόν - Στοιχεία για το ψάρι που έγινε συνώνυμο της λεσβιακής κουζίνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit