Λευτέρης Χανιαλίδης: Ο πρώτος Έλληνας Master Sommelier
23:46 - 14/09/2023
Νένα Δημητρίου 14.09.2023 • 22:38 Κοινοποίηση «Σκληρό», «προκλητικό», «κάτι περισσότερο από απαιτητικό»: ψάχνοντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για το δίπλωμα που θεωρείται το Άγιο Δισκοπότηρο στον χώρο του κρασιού, καταλαβαίνει κανείς εύκολα από τους χαρακτηρισμούς πως αποκτάται μέσω κάποιων από τις πιο δύσκολες εξετάσεις στον κόσμο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον μικρό αριθμό εισακτέων σε αυτό […]
Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net