Επίσημη η επιστροφή Δεληζήση στον Άρη - «Εδώ είναι το σπίτι και η καρδιά μου»

14:46 - 14/09/2023

Επίσημη η επιστροφή Δεληζήση στον Άρη - «Εδώ είναι το σπίτι και η καρδιά μου» 14/09/2023 Στον Άρη επέστρεψε και επίσημα ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα της καρδιάς του, εκπληρώνοντας -όπως τονίζει- την τελευταία του επιθυμία σαν παίκτης και με σκοπό στο τέλος της σεζόν να κλείσει την καριέρα του. «Ο Γιώργος Δεληζήσης επέστρεψε στον Άρη για να κλείσει την καριέρα του. Στο «σπίτι» του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία ως ποδοσφαιριστής. Να «κρεμάσει» τη φανέλα του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο ενός χρόνου και από αύριο τίθεται στη διάθεση του Απόστολο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης μεταγραφές: Επέστρεψε ο Δεληζήσης – “Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου”

Ο Γιώργος Δεληζήσης ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Άρη και η επιθυμία του έγινε πράξη, με τον 35χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους κίτρινους. Έναν χρόνο μετά από την αποχώρησή του από τον Άρη όπου τον υπηρέτησε με αφοσίωση για μία πενταετία (2017-2022) ο Γιώργος Δεληζήσης είναι ξανά κάτοικος “Κλεάνθης Βικελίδης”. […] The post Άρης μεταγραφές: Επέστρεψε ο Δεληζήσης – “Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Δεληζήσης: «Εδώ είναι το σπίτι και η καρδιά μου»

Βαθιά ικανοποιημένος από το γεγονός πως του δίνεται η ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στον Άρη εμφανίστηκε ο Γιώργος Δεληζήσης μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του. «Η τελευταία μου επιθυμία σαν ποδοσφαιριστής ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου! Μου φτάνει να παίξω […] The post Δεληζήσης: «Εδώ είναι το σπίτι και η καρδιά μου» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)