«Παϊδάκια» από αρνίσιο μπούτι μαριναρισμένα με πετιμέζι, μουστάρδα και μυρωδικά
14:46 - 14/09/2023
Newsroom 14.09.2023 • 13:38 Κοινοποίηση Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει ένα αρνίσιο μπούτι με το κόκαλο σε «παϊδάκια», δηλαδή σε εγκάρσιες λεπτές φέτες και, αφού μαρινάρουμε το κρέας με πετιμέζι, μουστάρδα και μυρωδικά, ψήνουμε και απολαμβάνουμε. Διαδικασία Για να ετοιμάσουμε τα «παϊδάκια» από αρνίσιο μπούτι μαριναρισμένα με πετιμέζι, μουστάρδα και μυρωδικά, ξεκινάμε και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net