Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δεν υπάρχει λόγος να λέω την ηλικία μου – Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είμαι

23:00 - 13/09/2023

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων σχολίασε την ηλικία της, τονίζοντας ότι δεν θέλει να την λέει και ξεκαθάρισε ότι «δεν την ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι». Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είπε πως «δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου. Τρώω μια φρυγανιά με έναν χυμό για πρωινό και μετά ένα καφεδάκι. Δε θυμάμαι πόσο χρονών είμαι και ούτε και με ενδιαφέρει, όσο είμαι είμαι, εγώ νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος να λέω την ηλικία μου», δηλώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη. «Φοράω ψηλοτάκουνα από τα 13 μου, μου αρέσει πολύ. Είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου όταν ξυπνάω το πρωί. Ξυπνάω όπως με γέννησε η μάνα μου, άβαφη. Όταν με βλέπουν άβαφη πάλι με ρωτούν “πως

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!

Ξεπέρασαν τους 43.800 οι Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ – Ποιοι πληρώνονται έως τις 22 Νοεμβρίου

Σε εκδήλωση του Bloomberg στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία θα παρευρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου