Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο 9 μηνών γιος τους ξεκίνησε baby swimming
20:09 - 13/09/2023
Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε για τη νέα δραστηριότητα του
To άρθρο Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο 9 μηνών γιος τους ξεκίνησε baby swimming δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο 9 μηνών γιος τους ξεκίνησε baby swimming
Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε για τη νέα δραστηριότητα του γιου της, ο οποίος ξεκίνησε baby swimming. «Έχω πάρει μαζί μου το μαγιό μου και δεν θα πάω σε καμία πισίνα και σε κανένα beach party. Θα πάω baby swimming τον μικρό μου Νούνι», είπε αρχικά, όπως αποκαλεί τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Τούνη: Ο 9 μηνών γιος της ξεκίνησε baby swimming
H Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε σήμερα του διαδικτυακούς της φίλους ότι ο 9 μηνών γιος της ξεκίνησε baby swimming. «Έχω πάρει μαζί μου το μαγιό μου και δεν θα πάω σε καμία πισίνα και σε κανένα beach party. Θα πάω baby swimming τον μικρό μου Νούνι», είπε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας και influencer. «Θα σας πω την εμπειρία […]
The post Ιωάννα Τούνη: Ο 9 μηνών γιος της ξεκίνησε baby swimming appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr