Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Συγκινεί η ανάρτησή της για τα χωριά της Καρδίτσας – «Η καρδιά μου έγινε κομμάτια»
23:09 - 11/09/2023
Με αφορμή το σημερινό άνοιγμα των σχολείων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις και
To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Συγκινεί η ανάρτησή της για τα χωριά της Καρδίτσας – «Η καρδιά μου έγινε κομμάτια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Συγκινεί η ανάρτησή της για τα χωριά της Καρδίτσας – «Η καρδιά μου έγινε κομμάτια»
Με αφορμή το σημερινό άνοιγμα των σχολείων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις και συναισθήματά της, βλέποντας την κόρη της, Λυδία να απομακρύνεται για να πάει στο σχολείο της.
Με αφορμή το σημερινό άνοιγμα των σχολείων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις και συναισθήματά της, βλέποντας την κόρη της, Λυδία να απομακρύνεται για να πάει στο σχολείο της. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα χωριά της Καρδίτσας που δέχτηκαν τεράστιο πλήγμα από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel τονίζοντας την ανάγκη να μείνουμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr