Σοφία Καρβέλα: Η εξομολόγηση για την απεξάρτηση από το αλκοόλ – «Συνεχίζω να είμαι διαλυμένη και φοβισμένη»
14:09 - 10/09/2023
Ένα ηχηρό μήνυμα για την απεξάρτηση από το αλκοόλ έγραψε η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της
To άρθρο Σοφία Καρβέλα: Η εξομολόγηση για την απεξάρτηση από το αλκοόλ – «Συνεχίζω να είμαι διαλυμένη και φοβισμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Καρβέλα – Η εξομολόγηση για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ: «Εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη»
Το δικό της μήνυμα για όσους παλεύουν να απεξαρτηθούν από το αλκοόλ έστειλε η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας […]
The post Σοφία Καρβέλα – Η εξομολόγηση για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ: «Εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Καρβέλα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ
Για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ μίλησε η Σοφία Καρβέλα, μέσω link που ανήρτησε στον ιστότοπο των Ανώνυμων Αλκοολικών, στο Instagram. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει απεξαρτηθεί από τον εθισμό της στο αλκοόλ, τα τελευταία 15 χρόνια. Μέσα σε δύο παραγράφους, η Σοφία Καρβέλα έστειλε μήνυμα ζωής σε όλους […]
The post Σοφία Καρβέλα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr