Αντώνης Καργιώτης – Σπαράζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σε πετάξανε σα σκουπίδι, όπως το κοριτσάκι μου»

22:00 - 08/09/2023

Ο Αντώνης Καργιώτης έφυγε από τη ζωή, όταν δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, βυθίζοντας στη θλίψη τους […] The post Αντώνης Καργιώτης – Σπαράζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σε πετάξανε σα σκουπίδι, όπως το κοριτσάκι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπαράζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τον 36χρονο Αντώνη: Παιδάκι μου, σε πετάξανε σα σκουπίδι, όπως το κοριτσάκι μου

Ο άδικος θάνατος του Αντώνη Καργιώτη, που πνίγηκε, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από το πλοίο όπου προσπάθησε να επιβιβαστεί στο λιμάνι του Πειραιά, συγκλόνισε τους πάντες και αποτέλεσε αφορμή για να αναρωτηθεί κανείς σε ποια στάδια αποκτήνωσης βαδίζει η ανθρωπότητα. Η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη που πέθανε βάναυσα στην Ρόδο, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook ξέσπασε για τον θάνατο του Αντώνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων της ψυχρής δολοφονίας του. «Αντώνη μου, παιδάκι μου, σε νιώθω παιδί μου, γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι, όπως το κοριτσάκι μου. Δε σκεφτήκανε στιγμή τι κάνουν; Αναίσθητα γομάρια χωρίς ψυχή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπαράζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σε πετάξανε σαν σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου»

Ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon έχει προκαλέσει τον πόνο αλλά και την οργή του Πανελληνίου. Η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη που πέθανε βάναυσα στην Ρόδο, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook ξέσπασε για τον θάνατο του Αντώνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»