Γιάννα Τερζή: «Η παιδική μου φίλη έτρεξε στην ταράτσα με τα δυο της παιδιά για να μην πνιγούν»

15:58 - 07/09/2023

Η Γιάννα Τερζή με αφορμή την έντονη επικαιρότητα που υπάρχει αυτές τις μέρες στη χώρα μας, προχώρησε σε μια ανάρτηση για όλα αυτά που συμβαίνουν. Μη μπορώντας να κρύψει την θλίψη της για τα γεγονότα όπως τον φρικτό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά και την κακοκαιρία Daniel που έχει καταστρέψει πολλά […] The post Γιάννα Τερζή: «Η παιδική μου φίλη έτρεξε στην ταράτσα με τα δυο της παιδιά για να μην πνιγούν» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννα Τερζή: «Η παιδική μου φίλη έτρεξε με τα παιδιά της στην ταράτσα του σπιτιού για να μη πνιγούν»

Η Γιάννα Τερζή, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, προχώρησε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram. Από την μία, η εν ψυχρώ δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά στο πλοίο Blue Horizon και από την άλλη η κακοκαιρία Daniel που έχει ρημάξει τόσα σπίτια, έκαναν την […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»