Νεκρός ένας 70χρονος στον Βόλο – Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη

13:28 - 05/09/2023

Περιοχές της Μαγνησίας και των Σποράδων πλήττει με σφοδρότητα από νωρίς το πρωί σήμερα η κακοκαιρία “Daniel” η οποία ξεκίνησε χθες το μεσημέρι με καταιγίδες που προκάλεσαν προβλήματα σε Λαμία, Κέρκυρα, Πάτρα και Ηλεία. Λίγο μετά τις 10 έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρός ένας κτηνοτρόφος στη Μαγνησία το αυτοκίνητο του οποίου καταπλακώθηκε σε κατολίσθηση στην […] The post Νεκρός ένας 70χρονος στον Βόλο – Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο slpress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο, απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και την ορεινή Μαγνησία – «Πνίγεται» η περιοχή

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του στην περιοχή του Βόλου, την οποία σφυροκοπά η κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ώρες. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ότι υπάρχει ένας άνθρωπος «χωρίς τις αισθήσεις του», τον οποίο καταπλάκωσε τοίχος, ενώ ένας δεύτερος παρασύρθηκε από ρέμα και αγνοείται. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το […] The post Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο, απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και την ορεινή Μαγνησία – «Πνίγεται» η περιοχή appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο, απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και την ορεινή Μαγνησία – «Πνίγεται» η περιοχή

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του στην περιοχή του Βόλου, την οποία σφυροκοπά η κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ώρες. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ότι υπάρχει ένας άνθρωπος «χωρίς τις αισθήσεις του», τον οποίο καταπλάκωσε τοίχος, ενώ ένας δεύτερος παρασύρθηκε από ρέμα και αγνοείται. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το […] Το άρθρο Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο, απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και την ορεινή Μαγνησία – «Πνίγεται» η περιοχή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr

«Δύο οι νεκροί μέχρι στιγμής» – απαγόρευση κυκλοφορίας – «Πνίγεται» ο Βόλος

Για δύο νεκρούς κτηνοτρόφους μίλησε ο Δήμαρχος Βόλου στην περιοχή, την οποία σφυροκοπά η κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ώρες. Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον Alpha, ανέφερε: «Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ένας αγνοούμενος ήταν που τον βρήκαμε δόξα τω θεώ και υπάρχουν δύο ανθρώπινες απώλειες. Δύο συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους. Πήγαν να […] Το άρθρο «Δύο οι νεκροί μέχρι στιγμής» – απαγόρευση κυκλοφορίας – «Πνίγεται» ο Βόλος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ slpress.gr

Γιατί δεν έχει καμία τύχη ο νέος αρχηγός των κεμαλιστών

Μαζική φυγή αμάχων από τη Γάζα – Άγριες μάχες στο κέντρο της πόλης

Μόνο τη Χαμάς δεν έβλεπε ως κίνδυνο το αμυντικό δόγμα του Ισραήλ!

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική ΑΟΖ – Ο άγνωστος ενεργειακός πλούτος

Υποκλοπές: Από την υπόσχεση για άπλετο φως στο άπλετο σκοτάδι!

Σύλληψη ιμάμη-υμνητή της Χαμάς στην Κρήτη – Χούθι: “Ρίξαμε αμερικανικό UAV”