Ντάνιελ Ποντένσε: Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πήγα στη Γουλβς

10:00 - 05/09/2023

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς και με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, επιστρέφοντας έτσι στο Λιμάνι μετά από τρία χρόνια. Κι όπως δήλωσε ενώπιον των ελληνικών ΜΜΕ στο «Ελ. Βενιζέλος», είναι πολύ χαρούμενος για αυτή του την επιστροφή, την οποία περίμενε από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε στο Νησί το καλοκαίρι του 2020! «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα για αυτή τη στιγμή από τότε που πήγα στην Αγγλία και τη Γουλβς. Δεν περίμενα να είναι τόσο νωρίς, αλλά ήρθε έτσι και είμαι τόσο ευγνώμων στον κύριο Μαρινάκη και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ήρθα ξανά στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να δώσω χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ζήσο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Euroleague: Οι ειδικοί «βλέπουν» πρώτο Ολυμπιακό και δεύτερο Παναθηναϊκό

Πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία – Δείτε εικόνες

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη