Δέσποινα Βανδή: «Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή» – Η ανάρτηση από το γυμναστήριο

09:09 - 05/09/2023

Η Δέσποινα Βανδή, μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι που πέρασε με τον Βασίλη Μπισμπίκη, πλέον έχει To άρθρο Δέσποινα Βανδή: «Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή» – Η ανάρτηση από το γυμναστήριο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και ρακή, πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο

Στην καθημερινότητά της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επέστρεψε η Δέσποινα Βανδή και μία από τις συνήθειές της είναι βεβαίως το… γυμναστήριο.Στην καθημερινότητά της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επέστρεψε η Δέσποινα Βανδή και μία από τις συνήθειές της είναι βεβαίως το… γυμναστήριο.Όπως δήλωσε σε βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok, θέλει να κάψει τις… θερμίδες που πήρε το καλοκαίρι. Στο γυμναστήριο, μαζί με τη Δέσποινα βανδή ήταν και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Βανδή: «Δύο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και ρακή»

Ολοκληρώθηκαν οι διακοπές για την Δέσποινα Βανδή, η οποία επέστρεψε στην καθημερινότητά της με γυμναστική και σωστή διατροφή. Η τραγουδίστρια […] The post Δέσποινα Βανδή: «Δύο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και ρακή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»