Μάρω Λύτρα: «Ξύπνησα 3 το πρωί για να με ρωτήσετε για τον Κώστα Καραφώτη;»

11:37 - 11/08/2023

Η Μάρω Λύτρα βρέθηκε καλεσμένη μέσω skype στην εκπομπή Καλοκαίρι #yes και σχολίασε δηλώσεις του Κώστα Καραφώτη που αναφερόταν σε εκείνη και στη σχέση που είχαν δημιουργήσει το 2003 στο fame story 2. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μάρω Λύτρα: «Ξύπνησα 3 το πρωί για να με ρωτήσετε για τον Κώστα Καραφώτη;»

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρω Λύτρα: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα με ρωτάτε για τον Κώστα Καραφώτη»

Η Μάρω Λύτρα μίλησε από τον Καναδά στην εκπομπή «Καλημέρα Yes».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μάρω Λύτρα: Η ατάκα φωτιά για τον Κώστα Καραφώτη – «Πώς το ‘παθε»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» εμφανίστηκε η Μάρω Λύτρα με link και οι παρουσιαστές της ζήτησαν να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή. «Η καλύτερη στιγμή του Fame Story στο κομμάτι της ανάθεσης τραγουδιού, θα το πω εγώ γιατί κανένα άλλο τραγούδι δεν με ακολούθησε δισκογραφικά πέραν του ντουέτο με την Μάρω Λύτρα, ήταν το […] The post Μάρω Λύτρα: Η ατάκα φωτιά για τον Κώστα Καραφώτη – «Πώς το ‘παθε» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Ταμπού: «Μη διανοηθείς να μιλήσεις στην αστυνόμο, θα βρεις τα παιδιά σου νεκρά»

Με διπλό sold out ξεκίνησαν ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Λιβάνης, με Special Guest τη Μαλού

Ηλίας Γκρέκος: Σαρώνει με τις εμφανίσεις του στο θρυλικό «Caravan»

Grand Hotel: «Ανιψιά μου είναι, κόρη της αδερφής μου» Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος έχει σκοπό να τους χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις

«Αρχελάου 5»: Ο Ματθαίος και η Κέλλυ διακόπτουν σχέσεις – Οι περιλήψεις από τα 5 επόμενα επεισόδια