Συγκίνησε η Έλενα Τσαβαλιά στον Αρναούτογλου – «Θα το χρωστάω στον Μάρκο σε όλη μου τη ζωή»
08:39 - 13/02/2020
Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με πολύ όμορφα και […]
The post Συγκίνησε η Έλενα Τσαβαλιά στον Αρναούτογλου – «Θα το χρωστάω στον Μάρκο σε όλη μου τη ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Τσαβαλιά: «Θα το χρωστάω στον Μάρκο σε όλη μου τη ζωή» (βίντεο)
«Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά: «Θα το χρωστάω στον Μάρκο σε όλη μου τη ζωή»
Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων με πολύ όμορφα και συγκινητικά λόγια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκίνησε η Έλενα Τσαβαλιά: Θα το χρωστάω στον Μάρκο σε όλη μου τη ζωή (VIDEO)
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” βρέθηκε η Έλενα Τσαβαλιά.
Η ηθοποιός μίλησε με πολύ όμορφα και συγκινητικά λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή.
«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί.
Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο.
Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα
Διαβάστε το στο thestival.gr