Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Survivor»

12:00 - 06/08/2023

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου και το «papakostories.gr». Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία […] The post Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Survivor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Survivor All Star: «Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά»

Η πρώην παίκτρια του Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή μιλώντας στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου και το «papakostories.gr», αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν. Πώς έγινε η επαφή σου με τον κόσμο του Survivor και ποια είναι η εμπειρία που αποκόμισες; Η επαφή μου με τον κόσμο του survivor ήταν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το Survivor»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor All Star και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα