Αιχμές Θέμελη κατά αρχαιολόγων

09:46 - 05/08/2023

Αιχμές κατά αρχαιολόγων αφήνει ο καθηγητής Πέτρος Θέμελης, επειδή κατά τη διάρκεια ασθενείας του επιχείρησαν να τον «εκθέσουν ως απρόσεκτο, ανίδεο, ανασκαφέα-καταστροφέα». Ο κ. Θέμελης κατάγγειλε τη συμπεριφορά των συναδέλφων του με δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook η οποία έχει τίτλο «Η ανασκαφή στο Ιερό της Ίσιδος και οι αξιότιμοι συνάδελφοι» και αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Φέτος στα γενέθλιά μου, στις 15 Ιουλίου 2023, έκλεισα αισίως το 87ο  έτος της ηλικίας μου και εισήλθα στο 88ο. Ο οργανισμός μου ωστόσο δεν δέχτηκε ασμένως την νέα αυτή ηλικιακή μου βαθμίδα,. Αποτέλεσμα: εξονυχιστικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημά μου είνα

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης