Κατερίνα Στανίση για Πατούλη: Δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντί του

23:01 - 31/07/2023

Η ανάρτηση της λαϊκής αοιδού για το ζεϊμπέκικο του απερχόμενου περιφερειάρχη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στανίση για Πατούλη: «Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία»

Η Κατερίνα Στανίση έκανε ανάρτηση στο Facebook, και δήλωσε ότι είναι πολύ στεναχωρημένη και ότι έχει να κοιμηθεί τέσσερις μέρες, και αυτό γιατί νιώθει ότι αδικήθηκε ο Γιώργος Πατούλης. «Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο», γράφει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο. Η φίλη μου Ανδριάνα Μανεττα ,η οποία δεν ειχε καμια σχεση με τον φορεα διοργανωσης, με κάλεσε να παραστω για να τιμήσω τις Ελληνιδες του κόσμου, αφού θα ήταν παρουσιασ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αλλάζει η εικόνα των σταθμών του Μετρό της Αθήνας - Πρόγραμμα ανακαίνισης του δικτύου

Alumil: "Ντύνει" οικιστικό project 2.500 πολυτελών μονοκατοικιών στη Βαγδάτη

Οικοδομή: Τι προτείνει η αγορά μετά την απόφαση του ΣτΕ για τα μπόνους του ΝΟΚ

Θεμιστοκλέους (UBS): Σε ευνοϊκότερη θέση από την υπόλοιπη Ευρώπη η Ελλάδα

Τα βάρη των συνταξιούχων και η παγίδα με τις εισφορές: Πόσο θα φθάσουν οι κρατήσεις το 2025 και πότε ισχύει το ενδεχόµενο διπλής καταβολής

Θησείο: Άγνωστοι πυρπόλησαν μεσιτικό γραφείο