Θοδωρής Βλάχος: Συγκλόνισε ο προπονητής της Εθνικής πόλο – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
14:00 - 29/07/2023
Ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του μετά το τέλος του τελικού της Εθνικής πόλο με την Ουγγαρία. Συγκινημένος ο προπονητής της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες και τον κόσμο για την απόφαση του να πάρει τάιμ άουτ 37” πριν το φινάλε με το σκορ στο 10-10 και […]
Το άρθρο Θοδωρής Βλάχος: Συγκλόνισε ο προπονητής της Εθνικής πόλο – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Βλάχος: «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
Συγκινημένος Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες και της Εθνικής και τον κόσμο για την απόφασή του να πάρει τάιμ άουτ 37' πριν το φινάλε με το σκορ στο 10-10.
Διαβάστε το στο tovimaΕθνική πόλο: Με δάκρυα ο Βλάχος ζήτησε συγγνώμη για την ήττα της Ελλάδας – «Έκανα το λάθος της ζωής μου»
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έφτασε μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου, όμως ηττήθηκε από την πανίσχυρη Ουγγαρία με 14-13 στο θρίλερ των πέναλτι. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος, δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του, λέγοντας πως έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕθνική πόλο ανδρών: Δακρυσμένος ο Βλάχος – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
Εθνική πόλο ανδρών: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη παρά την κατάκτηση την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά
Διαβάστε το στο neolaia.grΣυγκλονιστικός ο προπονητής της Εθνικής πόλο: «Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά και τον κόσμο»
Η Εθνική Ελλάδας αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια κόσμου μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου από την Ουγγαρία με 14-13 στα πέναλτι, με τον Θοδωρή Βλάχο να είναι όμως απαρηγόρητος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ.
Ο συγκινημένος Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες και της Εθνικής και τον κόσμο για την απόφασή του να πάρει τάιμ άουτ 37' πριν το φινάλε με το σκορ στο 10-10 και ενώ η γαλανόλευκη έκλεψε τη μπάλα και είχε παίκτη παραπάνω.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω. Οφείλω μία συγγνώμη στα παιδιά, έκανα το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου σε μία φάση η οποία θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος και ήμασταν δύο-ένας μπροστά για να βάλουμ
Διαβάστε το στο agrinionews.grΕθνική πόλο: Λύγισε ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος - «Ήταν το λάθος της ζωής μου»
Ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη για την ήττα της Εθνικής Ελλάδος στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.Η Εθνική πόλο ανδρών πέτυχε μια σπουδαία κατάκτηση σήμερα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Ωστόσο, συντετριμμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, ζητώντας συγγνώμη για την απόφασή του να πάρει τάιμ άουτ στα τελευταία λεπτά. Έκανε λόγο για «το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», «τη χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής. Συγγνώμη από αυτά τα παιδιά και από όλο τον κόσμο». «Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το λάθος της ζωής μου όταν πήρα τάιμ άουτ και θα μπ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕθνική πόλο: Τα δάκρυα και η συγγνώμη του προπονητή – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ανδρών, ζήτησε με δάκρυα στα μάτια συγγνώμη από τους παίκτες του για μία λάθος απόφαση που πήρε, όπως είπε, στο φινάλε της αναμέτρησης, πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στα πέναλτι.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr