Φωτιές στη Ρόδο: Ο Βαλάντης για δέκα ημέρες στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα – «Είμαι πολύ υπερήφανος»

17:09 - 27/07/2023

Μια σειρά φωτογραφιών από τη μάχη που έδωσε μαζί με τα πυροσβεστικά σώματα αλλά και τους To άρθρο Φωτιές στη Ρόδο: Ο Βαλάντης για δέκα ημέρες στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα – «Είμαι πολύ υπερήφανος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος: Ο Βαλάντης στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα – «Είμαι πολύ υπερήφανος»

Μια σειρά φωτογραφιών από τη μάχη που έδωσε μαζί με τα πυροσβεστικά σώματα αλλά και τους εθελοντές για την κατάσβεση των πυρκαγιών στη Ρόδο, δημοσίευσε ο Βαλάντης στο προφίλ του στο instagram.Μια σειρά φωτογραφιών από τη μάχη που έδωσε μαζί με τα πυροσβεστικά σώματα αλλά και τους εθελοντές για την κατάσβεση των πυρκαγιών στη Ρόδο, δημοσίευσε ο Βαλάντης στο προφίλ του στο instagram.Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει καταγωγή από τη Ρόδο, βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή δίπλα στους συμπατριώτες του, για να βοηθήσει κι εκείνος όπως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια