Γιώργος Γεροντιδάκης: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»
10:58 - 23/07/2023
Η κατάσταση στη Ρόδο με τις φωτιές έχει πάρει ανεξέλεγκτη μορφή και δυστυχώς αν είστε μακριά από το νησί δύσκολα μπορείτε να βοηθήσετε. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με αφορμή όσα τραγικά συμβαίνουν στη Ρόδο, έκανε ένα story μές από το Instagram account του, στο οποίο ξέσπασε σχετικά με τη φωτιά και την πρόνοια/πρόληψη που δεν παρέχει […]
The post Γιώργος Γεροντιδάκης: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Γεροντιδάκης για φωτιές: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ξέσπασε για την τραγική κατάσταση...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Γεροντιδάκης για φωτιές: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ξέσπασε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί το φετινό καλοκαίρι με τις φωτιές στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Σασμού με ένα μακροσκελές μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, τόνισε ότι δεν θα καταλάβει ποτέ τη φράση «μέλημα μας η ανθρώπινη ζωή». Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έγραψε: «Ποτέ δεν θα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπά ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τις φωτιές: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε το δικό του αιχμηρό σχόλιο για την τραγική κατάσταση που επικρατεί το φετινό καλοκαίρι με τις φωτιές στην Ελλάδα. Ο […]
The post Ξεσπά ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τις φωτιές: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΞεσπά ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τις φωτιές: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έσπασε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί το φετινό καλοκαίρι με τις φωτιές
To άρθρο Ξεσπά ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τις φωτιές: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr