Ριγανάτη τηγανιά-αστραπή με μοσχάρι
16:46 - 17/07/2023
Newsroom 17.07.2023 • 15:38 Κοινοποίηση Το ιδανικό είναι να μαγειρέψουμε αυτή την τηγανιά σε δύο τηγάνια, ταυτόχρονα. Διότι, αν ρίξουμε όλο το κρέας σε ένα σκεύος, θα πέσει η θερμοκρασία και το φαγητό θα «βράσει». Δεν είναι δύσκολο, τα υλικά είναι λίγα και το μαγείρεμα πολύ απλό. Εναλλακτικά, ετοιμάζουμε την τηγανιά σε δύο δόσεις, μοιράζοντας […]
Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net